Turer 2018/2019

Hvert år lager vi et spennende reiseprogram for våre kunder.

25. jan 19

28. jan 19

MARCIALONGA 2019

VACANZA IN er en av Marcialonga Preferred Partners, og vi har arrangert tur til Marcialonga siden 1998.

MARCIALONGA, 25.01 – 28.01.2019

Rennet går gjennom flere små landsbyer/tettsteder i Val di Fassa og Val di Fiemme, og publikum står og heier like mye på mosjonistene som på eliten. Man kan velge mellom den lange løypa på 70 km eller den korte på 45 km. Begge renn går i klassisk stil. De første 22 km går sakte oppover, de neste 45 km er i hovedsak flatt og litt nedover med noen korte oppoverbakker. De siste 3 km mot mål i Cavalese går bratt oppover. De som går den korte distansen på 45 km har målgang i Predazzo. Arrangørene sørger for transport av tøyposene fra start til målområdet i Cavalese. Starten går puljevis, og de som har gode resultater fra tidligere deltakelse i Worldlopprenn går først ut.

Utreise: Fredag 25.januar 2019 fra Oslo Gardermoen
Retur: Mandag 28.januar 2019 fra Venezia

Pris per person i dobbeltrom: fra Kr. 11 800,-
Enkeltromstillegg: Kr 2.200,-
Tilslutning fra andre norske byer på forespørsel.
Prisen inkluderer: Direktefly til Milano med SAS og retur fra Venezia med Brussel Airlines, 
skatter og avgifter, 3 netter i dobbeltrom med halvpensjon (frokost og middag) ved 3* Hotell ved Cavalese, transport mellom flyplass og hotell, transport under oppholdet og til/fra skiarenaen, felles buss til Lavaze’-platået, transport til start i egen buss hvor du sitter godt og varmt til starten din går, lokalkjente reiseledere med lang erfaring, påmelding til skirennet og startavgift. Prisen inkluderer ikke: Avbestillings/reiseforsikring, skipreparering hos VUERICH, og city tax.

Vi tar forbehold om prisjustering ved betydelige valutaforandringer, eller ved andre kostnadsendringer vi ikke rår over.

Program

Fredag 25.01.2019 
Vi flyr med SAS kl. 07:55 direkte til Milano og ankomst kl. 10:35. Busstransporten fra flyplassen til Val di Fiemme tar ca. 3,5 timer avhengig av trafikk, og vi har et stopp underveis.
Innsjekking og middag på hotellet på kvelden. 

Lørdag 26.01.2019
Etter frokost drar vi opp til de flotte langrennsløypene på Lavaze-platået (1800 moh) med utsikt til de vakre Dolomittene. Det er ca. 12 km å kjøre dit. Der oppholder vi oss i ca. 2 og en halv time før vi returnerer. Det er en liten løypeavgift på 8 euro, som betales på ski stadion. 
Skal dere være med på turen så leier dere bare ski for denne turen på stedet. 
De som ønsker kan kjøres ned til VM stadion hvor dere kan teste løypene og diskutere forholdene med vår smøreekspert Simen. Han har gjennomført gli tester og testet feste. 
De som ikke vil bli med kan bruke dagen i Cavalese, spise en god lunsj eller shoppe.
Det blir servert en næringsrik middag kvelden før rennet, og ski som er innlevert til prepping kjøres ut på sen kveld.

Søndag 27.01.2019 
Dette er selve renndagen, hvor vi benytter våre private busser til starten i Moena. Yttertøy legges i klesposen du finner sammen med startnummeret ditt. Posene er fargekodet i forhold til startnummer, og man finner lastebiler med de samme fargekodene parkert ved startboksene. Etter målgang i sentrum av Cavalese finner man således lett igjen klesposen. Så er det bare å ta del i den store festen som pågår helt til sistemann har kommet i mål til musikk og fyrverkeri.

Mandag 28.01.2019 
Hjemreise. Bussene henter oss på morgenen, og vi har et stopp underveis før vi ankommer Venezia for innsjekking og retur til Norge.

   

Fra NOK 12000
pr. pers i dblrom

Vil du vite mer om reisene, ta gjerne kontakt.